Hemstädning en bra deal i Stockholm

Det är inte lyx med hemstädning i Stockholm. Det är en möjlighet som ges alla som har ett behov av att få tid över till andra saker i livet än att städa.

Eva har arbetat som egenföretagare i många år. Det hade gått sakta framåt när hon testat olika sätt att få sitt företag att växa. Det hade sällan varit tid att umgås med vänner eller göra vardagliga saker som att ta hand om hemmet. Städa, tvätta och putsa fönster. Men hon visste att någon gång skulle det vända.

Så hade tiden kommit och hon kände att ekonomin hade blivit så pass bra att hon kunde unna sig lite vardagslyx. Det hon behövde hjälp med och som hon själv hatade att göra var att städa. Det hade alltid varit något som hon gjorde med största motvilja och lyckades därför oftast dåligt med att hålla rent omkring sig.

Hemstädning kan vara lösningen

En dag ser hon en annons i en tidning, Den handlar om hemstädning och det sätter igång hennes tankar. Skulle hon ringa för att se om de kunde hjälpa henne att bringa ordning i hennes annars så kaotiska liv. Varför inte, tänkte hon och letade fram numret till städfirman i Stockholm.

Efter att ha pratat en stund med en person från städfirman bestämdes att hon skulle anlita dem för en provstädning följande torsdag. Då skulle hon berätta vad hon ville han gjort och de skulle se hur mycket tid det tog för dem att göra de saker som hon gärna ville ha hjälp med och som skulle göra skillnad.

Prova på hemstädning

Eva bad dem att ta hand om dammtorkning, dammsugning och golvtorkning. De hade även några extra tjänster som man kunde lägga till för en liten summa. Hon tänkte att hon åtminstone skulle prova att få lite mer hjälp. Lade till tvätt då hon hade tvättmaskin i lägenheten. Sängkläderna skulle även de bytas. Hon skulle börja där så fick hon se.

När hon kom hem torsdag kväll doftar det underbart och hela hemmet kändes mycket rent. Inte nog med det. Två maskiner var tvättade och kläderna vikta och placerade i en fin hög på sängen. Den kvällen kunde hon krypa ner i krispiga lakan och verkligen njuta av en tidig kväll med en god bok.

Hemstädning en stående beställning

Eva kontaktade återigen städfirman för se vilken tid hon kunde få hemstädning i Stockholm. Hon ville gärna ha var fjortonde dag. Där skulle den vanliga städningen göras. Förutom det ville hon även ha tvättjänsten och bytet av lakan. Det sistnämnda var något som hon verkligen tyckt kändes mycket lyxigt och ville ha den känslan i sitt liv.

Städfirman bokade in en stadig tid varannan fredag, vilket var betydligt bättre än torsdag tyckte hon. Då hade hon en ny sak att se fram emot de gånger som städfirman kom. Hon hade blivit lovad att de i möjligaste mån skulle skicka samma person hela tiden. Något som gjorde att det kändes tryggt när hon visste vem som skulle komma och städa.