Windows 11 – en vattendelare

I och med att Microsoft har ett rykte om att aldrig lansera och släppa någonting som inte är 100 procent genomtänkt så hade många extremt höga förväntningar på Windows 11. Dels så hade det inte passerat många år sedan en Windows 10 såg dagens ljus och dels så fanns också de förväntningar vi ovan nämnde.

Hur skulle Windows 11 som operativsystem förändra vardagen och arbetslivet? Svaret blev att det inte gjorde det särskilt mycket. Windows 11 möttes av skepticism och mungipor pekande nedåt från de mest inbitna fansen. Något som emellertid till största del kan förklaras av att de fanns orimliga förväntningar.

Windows 11 är riktigt bra

Bryter man ner Windows 11 i mindre partiklar så klarnar bilden och fram träder istället ett riktigt, riktigt bra operativsystem som verkligen är välbalanserat, som är enkelt att använda, som har en väldigt snygg design och som kommer med funktioner som förenklar både i arbete, i spelande och för den vardagliga surfen. Allt detta dessutom med en extremt bra säkerhet inbyggd och inkluderad.

Det är helt enkelt ett bra val och det är det i synnerhet om du har ett äldre operativsystem som behöver uppdateras. Har du däremot Windows 10 och trivs med detta system så finns det kanske inte den där extrema paniken kring att uppgradera till Windows 11 – även fast det, utan tvivel, även då handlar om en klar förbättring.

Köp Windows 11 online

Ska du köpa Windows 11? Ja, vi skulle råda dig till detta då det handlar om ett bra köp och en investering i din vardag, i ditt spelande och i ditt arbete. Du får ett snyggt och smidigt operativsystem som gör skillnad i det långa loppet.

Väljer du dessutom – vilket du bör – att köpa Windows 11 online så kan du även se fram emot låga priser och en snabb leverans. Se dock då även till att det alltid finns en produktgaranti i samband med att du gör din beställning.